Skip Sidebar

Over ons

Sportclub Deventer is een bloeiende vereniging: een club die als één van de kleinere voetbalclubs in 1958 in Deventer is begonnen. Met name de laatste tien jaar is Sportclub Deventer fors gegroeid ...

Sport & Recreatie
Deel
Sportclub Deventer

Over Sportclub Deventer

Sportclub Deventer is een bloeiende vereniging: een club die als één van de kleinere voetbalclubs in 1958 in Deventer is begonnen. Met name de laatste tien jaar is Sportclub Deventer fors gegroeid naar inmiddels meer dan 600 leden.
In 2014 is het Sportpark de Zandweerd, waar Sportclub Deventer voetbalt, flink op de schop genomen en voorzien van een kunstgrasveld. Dit was echter de laatste jaren niet meer toereikend om alle ruim 40 teams wedstrijden te laten spelen en te laten trainen.
Met een extra kunstgrasveld in 2019 en de uitbreiding van het aantal kleedkamers is er een mooie stap gezet naar de toekomst, waardoor Sportclub Deventer nog verder kan groeien.

Onlangs toegevoegde activiteiten

Terreinbeheerder
Taak · 15–26 uur
Deventer
Terreinbeheerder
De Beheerder is verantwoordelijk voor het beheren van het Sportclub Deventer voetbalterrein en controle op het Clubhuis/Kantine & kleedkamergebouwen.Geplaatst door Sportclub Deventer

Foto's