Skip Sidebar

Over ons

Het Meldpunt Discriminatie Deventer (MDD) is het aanspreekpunt voor discriminatie in de gemeente Deventer. Bewoners van de gemeente Deventer kunnen met alle vormen van discriminatie die zij in ...

Gender gelijkheidMensen met een beperkingVluchtelingen & Minderheden
Deel
Meldpunt Discriminatie Deventer

Over Meldpunt Discriminatie Deventer

Het Meldpunt Discriminatie Deventer (MDD) is het aanspreekpunt voor discriminatie in de gemeente Deventer. Bewoners van de gemeente Deventer kunnen met alle vormen van discriminatie die zij in Deventer signaleren of zelf ondervinden bij het Meldpunt terecht. Het is belangrijk dat je discriminatie meld. Waarom discriminatie melden? Melden heeft altijd zin voor jezelf, voor anderen en voor het beleid van de overheid. Zo kunnen we samen het verschil maken om discriminatie te voorkomen en te bestrijden. Melden kan en mag ook anoniem.
Een team van klachtbehandelaars voert intake gesprekken met melders van discriminatie en verwerkt de meldingen. In enkele gevallen, afhankelijk van de wens van de melder worden vervolgstappen genomen.

Je kunt discriminatie melden: telefonisch 0653302462, spreek de boodschap in en je wordt binnen 24 uur teruggebeld of gemaild.
Per mail: je kunt het meldingsformulier invullen op onze website www.mddeventer.nl of een email sturen naar [email protected].
Er is ook een app Meld Discriminatie Nu.
En via de website van de landelijke Vereniging Tegen Discriminatie: https://discriminatie.nl

Ook met vragen over discriminatie bent u bij het Meldpunt aan het goede adres en wij kunnen ook voorlichting geven over discriminatie.

Het Meldpunt Discriminatie Deventer is gevestigd in het Etty Hillesum Centrum, Roggestraat 3.

Foto's

foto's

foto's

Meldpunt Discriminatie Deventer