Coaching Colorful Human

Over Coaching Colorful Human

Ik ben Donna Daflaar; persoonlijk begeleidster specifieke doelgroepen en danscoach (coach ruim 23 jaar).
Ook een gedreven, sociale en enthousiaste ondernemer/ werknemer/ medewerker. Deze functies zijn mij op het lijf geschreven.
Mijn eigen bedrijf Coaching Colorful Human staat voor dans, verbinding en toegankelijkheid!
Ik ben projectleidster van o.a. het bewonersinitiatief KLEUR JE DANS
en meerdere projecten.

Onze organisatie bestaat uit een team van vrijwilligers en danscoaches.
Met veel liefde coachen wij mensen o.a. door middel van dans en muziek (bewegen) die niet zelfstandig kunnen functioneren in de maatschappij; vanuit welke achtergrond dan ook. Ook moeite hebben om te gaan bewegen.
Als projectleidster weet ik uit eigen ervaring als mensen in de problemen zitten hoe belangrijk het is dat iemand naar je luistert, je kansen geeft en jou je verder laat ontwikkelen. Dat is precies wat ik in de afgelopen jaren heb gedaan; ik heb mij vanuit een vrijwilligersplek helemaal ontwikkeld naar een volwaardige professional met een vast contract. Naast mijn werk ben ik mijn passie verder gaan ontwikkelen en verzorg ik als zzp’er passende danslessen en dansworkshops. Kortom heb ik van mijn dans “skills” en coaching “skills” een mooie combi gemaakt.

Dit komt zeker door mijn kwaliteiten dat ik makkelijk contact leg, goed kan luisteren en een groot inlevingsvermogen heb. In mijn werk zie ik ook dat ik daardoor moeiteloos veel bereik bij en met mijn cliënten, iets wat mij veel voldoening geeft.

Daarnaast sta ik altijd open voor nieuwe dingen en heb ik een neus voor het signaleren van nieuwe kansen. Mijn hele leven heb ik al een passie voor dansen. En in de zomer 2020 is er heel organisch een nieuw initiatief ontstaan; Kleur je Dans. Hierbij komen kinderen uit de wijk De Vijfhoek bij elkaar om samen te dansen. Maar het gaat om veel meer; ze leren elkaar respecteren, motiveren en samenwerken. Ze doen zelfvertrouwen op en groeien op diverse vlakken. Het heeft ook een positief effect op hun mentaal wel bevinden. Even Pauze van je eigen gedachtes en interne processen.

Ik ben dan ook heel trots dat mijn subsidie-aanvraag door de gemeente Deventer voor de derde jaar is goedgekeurd.

Wij zijn op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die van muziek en dans houden.

Foto's