Post | maart 2021 | Maatjesprojecten | 1 min lezen

Vriendendiensten Deventer

Voor wie? Vriendendiensten koppelt maatjes aan mensen met een psychische kwetsbaarheid van 18 jaar en ouder, die zelfstandig of begeleid wonen in een van onze gemeenten (Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst) en die op zoek zijn naar sociale contacten.  


Vriendendiensten is opzoek naar maatjes! Als maatje geef jij zelf aan wat je wensen zijn in het contact en wat voor jou passende tijden zijn. Op basis van jouw persoonlijkheid, voorkeuren, hobby’s en interesses wordt er een match gemaakt. Het is een gelijkwaardig contact, voor beiden leuk en plezierig.


Door de maatjesactiviteiten van Vriendendiensten wordt het sociale netwerk van de deelnemer verbreedt en een eventueel sociaal isolement doorbroken.

We zijn altijd opzoek naar vrijwilligers voor onze 1-op-1 maatjes, groepsmaatjes of telefoonmaatjes. Kennis van psychiatrie geen vereiste, je wordt gekoppeld aan één van de coördinatoren voor de nodige begeleiding.


Training Wij bieden onze vrijwilligers (vrijblijvend) regelmatig interessante, gezellige activiteiten om elkaar te leren kennen en om kennis op te doen over de psychiatrie.

Meer informatie en aanmelden https://www.vriendendienstendeventer.nl

Deel blogpost