Maatje gezocht voor erop uit, praatje maken, gezelligheid

Maatje gezocht voor erop uit, praatje maken, gezelligheid

Structureel werk · 2–3 uur/week · Start vanaf 14 feb 2023
Colmschate, Overijssel, Nederland
Maatje & buddyNederlandsSociaal contact
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen
Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg
#62033
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/Maatje-gezocht-voor-erop-uit-praatje-maken-gezelligheid/62033 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ik zoek een maatje die samen met mij leuke activiteiten wil ondernemen, samen over van alles kunnen praten, een fijn en leuk contact opbouwen.

Uitgebreide omschrijving

Ik ben een vrouw van 68 jaar en ik woon in een appartement in Colmschate. Door mijn copd ben ik beperkter om buiten de deur te komen en afhankelijk van een gezellig maatje. Mijn wens is een maatje waar ik leuke dingen mee kan ondernemen als wandelen in de natuur, praatje maken over wat je bezig houdt in het leven, met mij mee zou wil gaan als ik een controle bezoek heb in het ziekenhuis, winkelen in de stad en/of terrasje pakken in de zon.

Ik sta positief in het leven en ben graag geïnteresseerd in het verhaal van de ander. 


Heb jij humor, vind je winkelen leuk en hou je van een goed gesprek met glimlach??? Het is geen must maar het zou fijn zijn als je een soms beschikt over een auto. Neem dan graag contact op met mijn coördinator Solis. Ik kijk uit naar een kennismakingsgesprek!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.1 plaats over.
Activiteit Delen

Over Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De Bloemendal, en het Woonzorgcentrum en Verpleeghuis het Groote & Voorster en Woonzorgcentrum Spikvoorde. Zorggroep Solis biedt verschillende activiteiten aan haar bewoners.