Fietsvrijwilligers gezocht voor de duofiets en rolstoelfiets

Fietsvrijwilligers gezocht voor de duofiets en rolstoelfiets

Structureel werk · 3 uur/week
Hermelijn 2, 7423 EJ Deventer, Netherlands
BegeleidingNederlandsSociaal contactBuiten
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg
#37275
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Zorggroep-Solis/activiteiten/Fietsvrijwilligers-gezocht-voor-de-duofiets-en-rolstoelfiets/37275 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Samen fietsen met een bewoner. hoe fijn is dat om samen te genieten van de frisse lucht en buiten zijn. Voor meerdere locaties bij Solis zoeken wij duofietsers.

Uitgebreide omschrijving

Samen op pad met de duofiets. Jullie zitten naast elkaar op de duofiets. Ivm de corona richtlijnen is er een doorzichtig scherm geplaatst tussen jou en de bewoner. de duofiets heeft een trapondersteuning.

Voor de locatie PW Janssen, Groote & Voorster, Bloemendal zoeken wij duofietsers.

bewoners genieten enorm om er samen op uit te gaan. De frisse wind op je snoet, fietsen door de wijk waar je bent groot gebracht, kijkje nemen bij de IJssel of een route fietsen die de bewoner nog niet kent.

Als duofietser geef je de bewoner een stukje genieten van buiten wat zelfstandig niet meer lukt. Hou je van de buitenlucht, fietsen en een gezellig praatje maken? Dan horen wij het graag!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Zorggroep Solis / Solis Thuiszorg

Zorggroep Solis heeft in Deventer een aantal locaties waar zij zorg bieden. Woonzorg- en revalidatiecentrum PW Janssen, Wooncomplex St. Jurriën met verpleeghuisappartementen, Woonzorgcentrum De Bloemendal, en het Woonzorgcentrum en Verpleeghuis het Groote & Voorster en Woonzorgcentrum Spikvoorde. Zorggroep Solis biedt verschillende activiteiten aan haar bewoners.