Ga jij op stap met Ap?

Ga jij op stap met Ap?

Structureel werk
Lange Zandstraat 15, 7412 CD Deventer, Netherlands
Sociaal contact
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vriendendiensten
#28980
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Vriendendiensten/activiteiten/Ga-jij-op-stap-met-Ap/28980 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dan ben jij  hèt maatje dat  wij zoeken! 
Als maatje spreek je regelmatig af met een deelnemer om koffie te drinken, te kletsen of samen iets te ondernemen).

Uitgebreide omschrijving

Voor een lieve, vriendelijke man van 47 jaar zoeken we een vrouwelijk maatje van ongeveer dezelfde leeftijd. Meneer is een slimme man die het leuk vind om een potje te schaken, lekker een kopje thee te drinken of er op uit te gaan: bijvoorbeeld naar de bioscoop, stad in, wandelen, fietsen, of samen koken en eten.


Onze deelnemers zijn 18+, hebben een psychische kwetsbaarheid, wonen zelfstandig of begeleid en zijn op zoek naar sociale contacten. Als maatje geef je zelf aan wat je wensen zijn in het contact en wat voor jou passende tijden zijn. Op basis van jullie voorkeuren wordt er een match gemaakt. Voor beiden is het een leuk, sociaal contact! 

 

Kennis van psychiatrie is geen vereiste, je wordt gekoppeld aan één van de coördinatoren voor de nodige begeleiding. Wij bieden onze vrijwilligers (vrijblijvend) regelmatig interessante, gezellige activiteiten om elkaar te leren kennen en om kennis op te doen over de psychiatrie. 

 

Enthousiast geworden? Neem contact op met Vriendendiensten!

 

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vriendendiensten
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vriendendiensten

We zijn een onafhankelijke stichting die zich inzet voor jongeren (17+) en volwassenen met (beginnende) mentale klachten, een psychische kwetsbaarheid of psychosociale problemen uit de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte, Lochem en Voorst.

Vriendendiensten heeft drie hoofdactiviteiten:
1. Zelfregie en herstel: activiteiten, herstelcursussen, lotgenotengroepen en inloopmogelijkheden in Deventer, Olst-Wijhe, Raalte, Lochem en Voorst.
2. Onafhankelijke ggz-cliëntondersteuning: voor informatie, vraagverheldering, advies, belangenbehartiging en/of praktische ondersteuning op alle levensgebieden.
3. Ggz-maatjesactiviteiten: 1-op-1 maatjes, groepsmaatjes en maatjescafés.