Bowlinggroep vrijwilliger gezocht!

Bowlinggroep vrijwilliger gezocht!

Structureel werk · 1 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
Activiteiten begeleidenMaatje & buddy
Welzijn
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vriendendiensten
#49322
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Vriendendiensten/activiteiten/Bowlinggroep-vrijwilliger-gezocht/49322 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Als bowlinggroep vrijwilliger ga je eens per maand met een groepje deelnemers bowlen.

Uitgebreide omschrijving

Voor een groepje deelnemers die graag willen bowlen, zoeken we een vrijwilliger die met hen mee gaat. Als vrijwilliger doe je gezellig mee, heb je oog voor de deelnemers en herinner je hen aan de afspraak.


Onze deelnemers wachten op een maatje zoals jij! Onze deelnemers zijn 18+, hebben een psychische kwetsbaarheid, wonen zelfstandig of begeleid en zijn op zoek naar sociale contacten. Als maatje geef je zelf aan wat je wensen zijn in het contact en wat voor jou passende tijden zijn. Op basis van jullie voorkeuren wordt er een match gemaakt. Voor beiden is het een leuk, sociaal contact! 

 

Kennis van psychiatrie is geen vereiste, je wordt gekoppeld aan één van de coördinatoren voor de nodige begeleiding. Wij bieden onze vrijwilligers (vrijblijvend) regelmatig interessante, gezellige activiteiten om elkaar te leren kennen en om kennis op te doen over de psychiatrie. 

 

Enthousiast geworden? Neem contact op met Vriendendiensten!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vriendendiensten

We zijn een onafhankelijke stichting die zich inzet voor jongeren (17+) en volwassenen met (beginnende) mentale klachten, een psychische kwetsbaarheid of psychosociale problemen uit de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte, Lochem en Voorst.

Vriendendiensten heeft drie hoofdactiviteiten:
1. Zelfregie en herstel: activiteiten, herstelcursussen, lotgenotengroepen en inloopmogelijkheden in Deventer, Olst-Wijhe, Raalte, Lochem en Voorst.
2. Onafhankelijke ggz-cliëntondersteuning: voor informatie, vraagverheldering, advies, belangenbehartiging en/of praktische ondersteuning op alle levensgebieden.
3. Ggz-maatjesactiviteiten: 1-op-1 maatjes, groepsmaatjes en maatjescafés.