Zijn jullie dat gezin in de binnenstad van Deventer?

Zijn jullie dat gezin in de binnenstad van Deventer?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Deventer Binnenstad, Deventer, Overijssel 7411 KE, Nederland
Vluchtelingen & Minderheden
Activiteit Delen
Match en Connect Deventer
#72979
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Humanitas-match-en-Connect/activiteiten/Zijn-jullie-dat-gezin-in-de-binnenstad-van-Deventer/72979 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Zijn jullie een gezin dat woonachtig is in de binnenstad van Deventer? En willen jullie contact met een Eritrese moeder met dochter in de stad? Let's connect!

Uitgebreide omschrijving

Voor een moeder met dochter (afkomstig uit Eritrea) zoeken we een leuke maatjesgezin. Het meest wenselijk is iemand uit de binnenstad, zodat er laagdrempelig contact kan plaats vinden. Af en toe leuke dingen samen doen zoals o.a. naar de speeltuin of het park en tegelijkertijd Nederlands horen en oefenen is waardevol.


Het gevoel van meer thuis voelen in Deventer is de missie van Match & Connect. Mogelijk wil jij/ jullie hier ook een bijdrage in leveren? Dan ben jij/ zijn jullie wellicht het gezin die we zoeken voor deze vrouw met dochter van 6 jaar.


Door een paar keer in de maand met elkaar af te spreken, kunnen jullie elkaar leren kennen, nieuwe contacten opdoen, andere cultuur leren kennen. Klinkt dit jullie goed in de oren? Of heb je vragen? Reageer dan vooral en laten we kennis maken!
Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Match en Connect Deventer

Match & Connect is een samenwerking van Humanitas en Stichting Present. Wij zetten ons in, om vanuit gelijkwaardigheid, een maatjescontact tot stand te brengen tussen nieuwkomers en Nederlandse vrijwilligers. Zodat nieuwkomers gemakkelijker en op een fijne manier kunnen integreren in Nederland, de gemeente Deventer, de Nederlandse cultuur en taal.
Niet door alleen in de boeken te zitten, maar door juist samen dingen te doen!