Skip Sidebar

Over ons

Match & Connect is een samenwerking van Humanitas en Stichting Present. Wij zetten ons in, om vanuit gelijkwaardigheid, een maatjescontact tot stand te brengen tussen nieuwkomers en Nederlandse ...

Vluchtelingen & Minderheden
Deel
Op zoek naar een conciërge als sparringspartner!

Op zoek naar een conciërge als sparringspartner!

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Deventer, Overijssel, Nederland
Vluchtelingen & Minderheden
1 plaats over.
Activiteit Delen
Match en Connect Deventer
#79946
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Humanitas-match-en-Connect/activiteiten/Op-zoek-naar-een-concierge-als-sparringspartner/79946 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor één van onze nieuwkomers zoeken we een conciërge (of iemand die beetje weet over zulke taken en wel technisch is) die ervaringen kan delen. De man (33 jaar) waarvoor we een maatje zoeken, kan in de (nabije) toekomst werken als conciërge en zou graag willen oefenen om de Nederlandse taal meer machtig te maken op dit specifieke vakgebied. Oefenen met telefoongesprekken, praten over dit thema zou ongelooflijk helpend zijn.


Dus ben jij of ken jij die persoon die hier wel warmer van wordt? Schroom niet om even te bellen en wie weet spreken we elkaar dan binnenkort :)

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

1 plaats over.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Match en Connect Deventer > Op zoek naar een conciërge als sparringspartner!

Over Match en Connect Deventer

Match & Connect is een samenwerking van Humanitas en Stichting Present. Wij zetten ons in, om vanuit gelijkwaardigheid, een maatjescontact tot stand te brengen tussen nieuwkomers en Nederlandse vrijwilligers. Zodat nieuwkomers gemakkelijker en op een fijne manier kunnen integreren in Nederland, de gemeente Deventer, de Nederlandse cultuur en taal.
Niet door alleen in de boeken te zitten, maar door juist samen dingen te doen!