Skip Sidebar

Over ons

Match & Connect is een samenwerking van Humanitas en Stichting Present. Wij zetten ons in, om vanuit gelijkwaardigheid, een maatjescontact tot stand te brengen tussen nieuwkomers en Nederlandse ...

Vluchtelingen & Minderheden
Deel
Ben jij de jonge vrouw die we zoeken voor een leuke jonge Ethiopische jongedame?

Ben jij de jonge vrouw die we zoeken voor een leuke jonge Ethiopische jongedame?

Project (Tijdelijk) · Flexibele uren
Deventer, Overijssel, Nederland
Vluchtelingen & Minderheden
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Match en Connect Deventer
#73081
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Humanitas-match-en-Connect/activiteiten/Ben-jij-de-jonge-vrouw-die-we-zoeken-voor-een-leuke-jonge-Ethiopische-jongedame/73081 om je aan te melden

Contactpersoon

Uitgebreide omschrijving

Voor een jonge meid van 22 jaar, afkomstig uit Ethiopië, zoeken we een leuke energieke jonge vrouw die samen met haar leuke dingen wil ondernemen. Ze kent de modellenwereld goed uit Ethiopië en is een christen. Het zou waardevol zijn als geloof ook een onderdeel is in jouw leven voor deze match. Ze wil vooral graag gezellig kletsen, wat drinken en erop uit om nieuwe plekken te ontdekken. Er is veel flexibiliteit w.b. een moment in de week.


Vanuit Match & Connect ontvang je een training en gedurende het jaar kun je deelnemen aan activiteiten.

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Match en Connect Deventer > Ben jij de jonge vrouw die we zoeken voor een leuke jonge Ethiopische jongedame?

Over Match en Connect Deventer

Match & Connect is een samenwerking van Humanitas en Stichting Present. Wij zetten ons in, om vanuit gelijkwaardigheid, een maatjescontact tot stand te brengen tussen nieuwkomers en Nederlandse vrijwilligers. Zodat nieuwkomers gemakkelijker en op een fijne manier kunnen integreren in Nederland, de gemeente Deventer, de Nederlandse cultuur en taal.
Niet door alleen in de boeken te zitten, maar door juist samen dingen te doen!