Skip Sidebar

Over ons

Carinova woonzorg heeft diverse woonzorglocaties en dagcentra voor ouderen in Deventer e.o. Het zijn St Jozef, Ravelijn, Graaf Florishof en Dagbehandeling Graaf Florishof in Deventer, Huize Salland ...

WelzijnOuderen
Deel
Wil je samen met mevrouw een frisse neus halen?

Wil je samen met mevrouw een frisse neus halen?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Van Hetenstraat 65, 7415 TT Deventer, Nederland
Buiten
WelzijnOuderen
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Carinova woonzorg
#65638
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-locatie-Sint-Jozef-afdeling-De-Winter--De-Leppink/activiteiten/Wil-je-samen-met-mevrouw-een-frisse-neus-halen/65638 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevrouw wil dolgraag een wandeling met je maken. Je kan haar geen groter plezier doen om dit samen te gaan doen. 1x per week of 2 wkn. Tijd in overleg.

Uitgebreide omschrijving

Graaf Florishof A/B zijn 2 appartementen waar 2x6 ouderen met dementie wonen. Het is kleinschalig van opzet om de dagelijkse dingen, die men thuis gewend was te doen hier ook te laten plaatsvinden. Samen met de bewoners, familie, vrijwilligers en medewerkers wordt er gekeken naar een invulling van de dag zoals men gewend is.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Carinova woonzorg > Wil je samen met mevrouw een frisse neus halen?

Over Carinova woonzorg

Carinova woonzorg heeft diverse woonzorglocaties en dagcentra voor ouderen in Deventer e.o. Het zijn St Jozef, Ravelijn, Graaf Florishof en Dagbehandeling Graaf Florishof in Deventer, Huize Salland in Colmschate, Park Braband in Schalkhaar, Sparrenheuvel en Dagcentrum Sparrenheuvel in Diepenveen.