Wil jij samen met mevrouw dat mooie boek lezen?

Wil jij samen met mevrouw dat mooie boek lezen?

Structureel werk · 1–2 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
WelzijnOuderenMensen met een beperking
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vrijwillige Thuiszorg Carinova
#53519
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Wil-jij-samen-met-mevrouw-dat-mooie-boek-lezen/53519 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige Thuiszorg CarinovaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Mevrouw (90 jaar) woont in binnenstad en zoekt iemand die samen met haar gezellig even kletst een boek leest of misschien wel een stukje wandelt.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw (90jr) woont samen met haar man in de binnenstad van Deventer. Vanwege een ongelukkige val in combinatie met de ziekte van Alzheimer is het voor haar nu lastig om alleen te wandelen maar ook om te lezen. En laat lezen nou net haar passie zijn. Daarnaast is ze ontzettend lief en dankbaar voor iedereen die haar helpt en houdt ze heel erg van gezelligheid en iemand die lekker met haar kan kletsen.


Heb jij ongeveer 1x per week 1-2 uurtjes tijd vrij (in de middag) om met mevrouw even gezellig te kletsen onder het genot van een kopje koffie/thee, of lijkt het je leuk om met haar een boek te lezen omdat ze het zelf nu even niet kan? Of misschien er een keertje naar buiten om een frisse neus te halen? Is op alle vragen jouw antwoord "Ja!" , dan kom ik graag met je in contact!


Naast alle dankbaarheid die je van mevrouw en haar partner krijgt zijn er nog wat voordelen van vrijwilliger zijn bij Carinova Vrijwillige Thuiszorg:

  • Een leuk waarderingsbeleid
  • Een informatieve en gezellige introductiebijeenkomst met andere vrijwilligers
  • Begeleiding door coördinatoren
  • Scholing passend bij jouw vrijwilligerswerk
  • Leuke activiteiten voor vrijwilligers (wandeling, kerstborrel)
  • Ook zijn we geïnteresseerd naar jou inbreng en mening als het gaat om vrijwillige inzet, begeleiding en werving. We horen graag wat jullie als vrijwilligers belangrijk vinden.


Belangstelling of vragen? Of wil je graag vrijwilligerswerk doen maar is dit net niet de hulpvraag wat jou aanspreekt? Neem dan contact op met de vrijwillige thuiszorg dan kijken we samen wat er allemaal wel mogelijk is!
 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.