Samen is leuker dan alleen!!

Samen is leuker dan alleen!!

Structureel werk · 2-3 uur/maand
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Nederland
Mensen met een beperking
Activiteit Delen
Vrijwillige Thuiszorg Carinova
#81534
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Samen-is-leuker-dan-alleen/81534 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Alleenstaande dame wonend in de wijk Colmschate-de Vijfhoek is op zoek naar een vrouwelijk vrijwilliger die haar eens per maand komt bezoeken.

Uitgebreide omschrijving

Dame (1938) woont zelfstandig in de wijk Colmschate-de Vijfhoek heeft in de wijk een klein netwerk en zou het ontzettend fijn vinden wanneer er eens per maand een vrouwelijke vrijwilliger haar komt bezoeken. Tijdens een kopje koffie, een goed gesprek en even haar hart luchten. Dagen zijn in overleg af te stemmen. Ben jij beschikbaar en geeft jou het ook een goed gevoel wanneer je iemand met zo'n kleine moeite weer wat meer kan laten genieten van het leven, meld je dan nu aan!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.