Ontspanning en gezelligheid

Ontspanning en gezelligheid

Structureel werk · 2–3 uur/week
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Nederland
WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Activiteit Delen
Vrijwillige Thuiszorg Carinova
#72328
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Ontspanning-en-gezelligheid/72328 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dame (1951) met chronische ziekte zoekt wat gezelligheid en ontspanning. Samen naar buiten of een kop koffie drinken in de stad.

Uitgebreide omschrijving

Mw. heeft een chronische ziekte en in haar leven veel verlies-ervaringen meegemaakt. Hier heeft ze nog veel (onverwerkt) verdriet van. Mw. zoekt een vrijwilliger die haar wat ontspanning en gezelligheid kan bieden. Samen (met scootmobiel) naar de stad, terrasje pakken of de natuur in voor een frisse neus. Voorkeur gaat uit naar een vrouwelijke vrijwilliger, middelbare leeftijd en iemand die ook wat levenservaring heeft. Ben jij die vrijwilliger die stevig in haar schoenen staat en iets wil betekenen voor deze Mw., meld je dan nu aan!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.