Maatje gezocht voor de vriendelijke Ahmet, 30 jaar.

Maatje gezocht voor de vriendelijke Ahmet, 30 jaar.

Structureel werk · Flexibele uren
Deventer, Overijssel, Nederland
WelzijnMensen met een beperking
Activiteit Delen
Vrijwillige Thuiszorg Carinova
#80441
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Maatje-gezocht-voor-de-vriendelijke-Ahmet-30-jaar/80441 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige Thuiszorg CarinovaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Ahmet is een leuke jongeman! Hij is vriendelijk en makkelijk in omgang. Hij zoekt een gelijkwaardig contact om leuke dingen mee te ondernemen. Ben jij de match?

Uitgebreide omschrijving

Ahmet woont in een woonvorm in Deventer. Hij vindt het fijn om op een vertrouwde plek te wonen. Ahmet leeft erg zelfstandig. Hij werkt in een magazijn en bij het milieuplein. Ahmet stelt graag nieuwe doelen voor zichzelf. Dit maakt dat hij nieuwe dingen aangaat. Hij wil nu graag nieuwe contacten aangaan. Iemand om eens een terrasje mee te pakken, samen te koken of een spelletje te doen. Heb je ideeën over hoe Ahmet zijn netwerk verder kan uitbreiden? Ahmet staat hier voor open! Als laatste nog een leuk feitje over Ahmet, hij is trotse bezitter van een motorrijbewijs en een duikbrevet!

Spreekt dit je aan? Zoek contact met ons. Wie weet zijn jullie een leuke match.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.