Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie ...

WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Deel
Maatje gezocht voor Zetanja

Maatje gezocht voor Zetanja

Structureel werk · 2 uur/week
Deventer, Overijssel, Nederland
WelzijnMensen met een beperkingBuurt & omgeving
Activiteit Delen
Vrijwillige Thuiszorg Carinova
#79280
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Maatje-gezocht-voor-Zetanja/79280 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige Thuiszorg CarinovaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Zetanja zoekt gezelligheid! Is er iets leuks te doen in de wijk
Keizerslanden? Samen een kijkje nemen in woonwinkels? Kom in contact!

Uitgebreide omschrijving

Zetanja woont in Keizerslanden samen met haar twee dochters. Vanwege een niet aangeboren hersenletsel zijn haar dagelijkse activiteiten lastiger geworden. Het zou fijn zijn om samen met een maatje op pad te gaan. Vind je het leuk om mee te denken over het interieur van Zetanja? Ze wil wel eens wat anders, of de boel wat praktischer organiseren, wie weet heb jij wel goede tips! Zetanja is een lieve, onbevooroordeelde dame met een brede interesse. Herken jij je in deze eigenschappen? Mogelijk ben jij die leuke match! 1x in de 14 dagen contact zou Zetanja gezellig vinden. Wil je vaker? Of juist minder vaak? We kunnen kijken naar mogelijkheden. Kom in contact met ons en we bespreken de situatie.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.