Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie ...

WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Deel

Ga jij mee wandelen met mij?

1–2 uur/week
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Nederland
WelzijnOuderen
Er is iets fout gegaan. Je kunt proberen de pagina opnieuw te laden of later terug te komen. We zijn op de hoogte gesteld en zullen het probleem oplossen
1 plaats over.
Deel activiteit
#44809
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Ga-jij-mee-wandelen-met-mij/44809 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Dame van 75 zoekt een vrijwilliger om gezellig samen te wandelen.

Uitgebreide omschrijving

Ik zoek voor een mevrouw van 75 jaar met Frontotemporale dementie een vrijwilliger die graag met haar mee gaat wandelen. Ze loopt vlot door met wandelen maar vind het alleen niet zo leuk.


Daarnaast is het vanwege haar dementie erg belangrijk om geheugenspelletjes te blijven doen. Hierdoor gaat haar geheugen minder snel achteruit en het is ook nog is leuk ook vooral als je het samen doet.


Wat ze wel belangrijk vind is dat je geduldig bent, want soms komt ze niet meer helemaal op de woorden of haalt ze dingen door elkaar heen en dat je stevig in je schoenen staat.


Lijkt het jou leuk om samen met haar een wandeling te maken en een spelletje te spelen 1 x per week 2 uurtjes (middag). Neem dan contact op!

Wat vrijwilligers nodig hebben

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.
1 plaats over.
Deel activiteit