Skip Sidebar

Over ons

Youth for Christ / the Mall Deventer is een jongerenwerker organisatie die zich richt op jongerenwerk in vier verschillende wijken van Deventer. We hebben twee accomodaties in de wijk Rivierenwijk en ...

Sociale rechtvaardigheidWelzijnKinderen & Jongeren
Deel

Maatjes gezocht voor meiden en jongens maatjesproject bij the Mall Deventer!

Structureel werk · Flexibele uren · Start vanaf 2 mei 2022
Zwaluwenburg 2b, 7423 DS Deventer, Nederland
JeugdwerkMaatje & buddySociaal contact
Sociale rechtvaardigheidWelzijnKinderen & Jongeren
Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Youth for Christ Deventer, Jongerencentrum The Mall,
#48753
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Youth-for-Christ-Deventer-Jongerencentrum-The-Mall/activiteiten/Maatjes-gezocht-voor-meiden-en-jongens-maatjesproject-bij-the-Mall-Deventer/48753 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Ben je een vrouw/man tussen de 20 en 38 jaar? Wil jij wat betekenen voor een tienermeisje of jongen uit Deventer? Meld je aan en word een maatje voor 1 van hen!

Uitgebreide omschrijving

‘Zoals JIJ’ en 'Zoals HIJ' zijn twee maatjesprojecten. De ene is voor tienermeiden en de andere is voor tienerjongens. Het is onderdeel van onze jongerenorganisatie The Mall in Deventer. Ons project is uniek omdat meiden en jongens zelf hun maatje kunnen kiezen. Word je een maatje, dan kom je op onze website met een klein stukje van je persoonlijke verhaal. 


Met deze verhalen willen we aan meiden en jongens laten zien dat we niet perfect zijn en daarmee een ander geluid laten horen dan de perfectie op Instagram en andere sociale media. 

Als je wordt gekozen en er is een klik, dan trek je een jaar lang met elkaar op. Dit contact bestaat uit wekelijks online contact in de vorm van appjes en daarnaast probeer je minstens één keer per maand met elkaar af te spreken. We willen meiden en jongens bemoedigen en ze aanmoedigen hun dromen na te jagen, het beste in zichzelf naar boven te halen en hun talenten verder te ontwikkelen.


Word je hier enthousiast van? Of wil je meer informatie hebben over deze maatjesprojecten? Neem contact op met Joëlle Kooistra (jongerenwerker bij The Mall) via Instagram (@zoalsjij.deventer of @zoalshij.deventer) of kom langs!

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Deze vrijwilligersvacature is verlopen Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Youth for Christ Deventer, Jongerencentrum The Mall, > Maatjes gezocht voor meiden en jongens maatjesproject bij the Mall Deventer!

Over Youth for Christ Deventer, Jongerencentrum The Mall,

Youth for Christ / the Mall Deventer is een jongerenwerker organisatie die zich richt op jongerenwerk in vier verschillende wijken van Deventer. We hebben twee accomodaties in de wijk Rivierenwijk en Colmschate Noord. We hebben ook maatjesprojecten voor tienermeiden- en jongens.