Skip Sidebar

Over ons

Het ontplooien van activiteiten, projecten en initiatieven ter ondersteuning van mensen met een psychische kwetsbaarheid die zelfstandig wonen in de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst ...

Welzijn
Deel
Gek op bordspellen? Meld je aan!

Gek op bordspellen? Meld je aan!

Structureel werk · 1 uur/week
Lange Zandstraat 15, 7412 CD Deventer, Netherlands
Activiteiten begeleidenMaatje & buddySociaal contact
Welzijn
De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Vriendendiensten
#50509
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Vriendendiensten/activiteiten/Gek-op-bordspellen-Meld-je-aan/50509 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Voor een bestaand spelletjesgroepje zoeken we een extra vrijwilliger, die samen met de huidige vrijwilliger gezellig spelletjes speelt met de groep.

Uitgebreide omschrijving

De spelletjesgroep bestaat uit een leuke groep mensen die graag spelletjes spelen en sociaal contact hebben. De spellen variëren van rummikub tot kaartspellen tot moderne bord- of dobbelspellen.

De groep komt om de zondagmiddag samen in ons Zelfregiecentrum. Samen met de andere vrijwilliger zorg je voor een goede sfeer en gezellig contact.


De deelnemers van de spelletjesgroep hebben een psychische kwetsbaarheid en zijn opzoek naar sociaal contact. Deze groep bestaat al jaren en de (meeste) deelnemers kennen elkaar goed. Een nieuwe vrijwilliger zou goed worden opgenomen in de groep.


Kennis van psychiatrie is geen vereiste, je wordt gekoppeld aan één van de coördinatoren voor de nodige begeleiding. Wij bieden onze vrijwilligers (vrijblijvend) regelmatig interessante, gezellige activiteiten om elkaar te leren kennen en om kennis op te doen over de psychiatrie. 

 

Enthousiast geworden? Neem contact op met Vriendendiensten!

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Vrijwilligersvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

De organisator heeft deze activiteit gemarkeerd als gevuld. Aanmeldingen zijn gesloten. Je kan hier andere vrijwilligersvacatures vinden.
Activiteit Delen
Deventer Activiteiten > Vriendendiensten > Gek op bordspellen? Meld je aan!

Over Vriendendiensten

Het ontplooien van activiteiten, projecten en initiatieven ter ondersteuning van mensen met een psychische kwetsbaarheid die zelfstandig wonen in de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst.

Vriendendiensten heeft drie hoofdactiviteiten:
1.Maatjesactiviteiten:
- 1-op-1 maatjes
- groepsmaatje
- tafelmaatjes
- vriendencafés

2. Onafhankelijke ggz-cliëntondersteuning:
- individuele cliëntondersteuning
- collectieve cliëntondersteuning
- advies, hulp en ondersteuning bij PGB zaken
- hulp bij klachten bezwaar en beroep

3. Zelfregiecentrum:
Iedereen is welkom (zonder indicatie) voor:
- activiteiten
- open centrum
- luisterend oor
- actieve bijdrage bezoekers
- Herstel(activiteiten)