Skip Sidebar

Over ons

Het ontplooien van activiteiten, projecten en initiatieven ter ondersteuning van mensen met een psychiatrische achtergrond die zelfstandig wonen in de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst ...

Zorg & Welzijn
Deel

Ga jij er op uit met Luit?

Flexibel
Lange Zandstraat 15, 7412 CD Deventer, Netherlands
Sociaal contact
Zorg & Welzijn
Deel activiteit
#29017
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Vriendendiensten/activiteiten/Ga-jij-er-op-uit-met-Luit/29017 om je aan te melden

Samenvatting

Als maatje spreek je regelmatig af met een deelnemer om koffie te drinken, te kletsen of samen iets te ondernemen (op afstand!).

Uitgebreide omschrijving

Voor een erg stille, bedachtzame man van 40 zoeken we een maatje die stevig in zijn/haar schoenen staat en meneer meeneemt om erop uit te gaan! Samen een stukje wandelen , wat kletsen of muziek luisteren is aan hem besteed! Beschik jij over een portie geduld en ga je geen uitdaging uit de weg? Misschien vind je het dan leuk het maatje te worden van deze meneer!


Meneer is een van onze deelnemers die wachten op een maatje zoals jij! Onze deelnemers zijn 18+, hebben een psychische kwetsbaarheid, wonen zelfstandig of begeleid en zijn op zoek naar sociale contacten. Als maatje geef je zelf aan wat je wensen zijn in het contact en wat voor jou passende tijden zijn. Op basis van jullie voorkeuren wordt er een match gemaakt. Voor beiden is het een leuk, sociaal contact! 

 

Kennis van psychiatrie is geen vereiste, je wordt gekoppeld aan één van de coördinatoren voor de nodige begeleiding. Wij bieden onze vrijwilligers (vrijblijvend) regelmatig interessante, gezellige activiteiten om elkaar te leren kennen en om kennis op te doen over de psychiatrie. 

 

Enthousiast geworden? Neem contact op met Vriendendiensten via: 


  • 0570-613747  

 

Of bezoek onze website

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vriendendiensten

Over Vriendendiensten

Het ontplooien van activiteiten, projecten en initiatieven ter ondersteuning van mensen met een psychiatrische achtergrond die zelfstandig wonen in de gemeenten Deventer, Olst-Wijhe, Raalte en Voorst.

Vriendendiensten heeft drie hoofdactiviteiten:
1.Maatjesactiviteiten:
- 1-op-1 maatjes
- groepsmaatje
- tafelmaatjes
- vriendencafés

2. Onafhankelijke ggz-cliëntondersteuning:
- individuele cliëntondersteuning
- collectieve cliëntondersteuning
- advies, hulp en ondersteuning bij PGB zaken
- hulp bij klachten bezwaar en beroep

3. Zelfregiecentrum:
Iedereen is welkom (zonder indicatie) voor:
- activiteiten
- open centrum
- luisterend oor
- actieve bijdrage bezoekers
- Herstel(activiteiten)
Deel activiteit