Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie ...

WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Deel

Maak jij met mij samen die grote puzzel of zullen we een stukje piano spelen?

2 uur/week
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Nederland
WelzijnOuderen
Er is iets fout gegaan. Je kunt proberen de pagina opnieuw te laden of later terug te komen. We zijn op de hoogte gesteld en zullen het probleem oplossen
1 plaats over.
Deel activiteit
#45889
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Maak-jij-met-mij-samen-die-grote-puzzel-of-zullen-we-een-stukje-piano-spelen/45889 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Mevrouw van 80 jaar zoekt een bezoekvrijwilliger die haar wat gezelschap houd, samen puzzelt of misschien toch wel dat ene nummer op de piano speelt.

Uitgebreide omschrijving

Mevrouw (80 jaar) vind het heerlijk om een stukje piano te spelen, helaas lukt dat alleen niet zo goed meer, maar het lijkt haar erg leuk om samen met iemand te doen. Of vind je het leuk om samen die ene grote puzzel met 1000 stukjes te maken? Eigenlijk vind ze best veel dingen leuk.  Daarnaast houd ze ook van een goed gesprek over bijvoorbeeld cultuur of politiek, er hoeven dus geen stiltes te vallen.


Op donderdagmiddag gaat haar partner schaken waardoor ze een paar uurtjes alleen thuis zit, op zich niet zo erg, alleen het is gezelliger en prettiger voor haar als er iemand (vrijwillige basis) op bezoek komt, ook omdat mevrouw dementie heeft waardoor soms kleine dingen wat lastiger kunnen zijn.  

 

Dus heb jij op donderdagmiddag (tussen 14.00 en 17.00 uur) de mogelijkheid om mevrouw gezelschap te houden, een stukje piano te spelen of toch die puzzel van 1000 stukjes samen te maken? We komen dan graag met je in contact om te kijken wat er mogelijk is! 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Vrijwilligerswerk in Deventer > Deventer Activiteiten > Vrijwillige Thuiszorg Carinova > Maak jij met mij samen die grote puzzel of zullen we een stukje piano spelen?

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.
1 plaats over.
Deel activiteit