Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie ...

WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Deel

Geniet jij ook zo van muziek?

1–2 uur/week
H.G. Gooszenstraat 10, 7415 CL Deventer, Nederland
WelzijnOuderen
Er is iets fout gegaan. Je kunt proberen de pagina opnieuw te laden of later terug te komen. We zijn op de hoogte gesteld en zullen het probleem oplossen
Deel activiteit
#46711
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Geniet-jij-ook-zo-van-muziek/46711 om je aan te melden

Contactpersoon

Samenvatting

Piano spelen in quatre-mains (Frans voor 'vier handen') of toch die grote puzzel samen maken? Genoeg uitdaging toch?!

Uitgebreide omschrijving

Op donderdagmiddag gaat haar man altijd schaken, mevrouw blijft dan alleen thuis. Op zich niet zo erg zou je denken, nee dat is het ook niet.. Maar ze krijgt steeds wat meer moeite met haar geheugen waardoor sommige dagelijkse handelingen tóch lastig kunnen zijn. Daarom zouden ze het heel fijn vinden als iemand juist op dat moment (donderdagmiddag) haar gezelschap houdt en dan misschien nog wel probeert een stukje quatre-mains te spelen op de piano. Want dat is wel haar passie. Daarnaast is ze een fanatieke puzzelaar, geen puzzel te groot en afbeelding te moeilijk.


Ga jij ook geen uitdaging uit de weg en speel je een aardig stukje piano of houd je van puzzelen óf wil haar haar misschien gewoon gezelschap houden?


Klik dan op aanmelden en kom in contact met mij! Ik zou heel graag samen met je willen kijken of jij en mevrouw een klik hebben.

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

🗣️ Beheersing van het Nederlands

Wat wij vrijwilligers aanbieden

💸 Onkostenvergoeding🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.
Deel activiteit