Poll

Poll niet actief.

Prikbord spelregels

Deventer Maatjes stelt het prikbord ter beschikking voor individuele hulpvragen en hulpbieders. Kunt u op onze site niet vinden wat u zoekt dan kunt u op het prikbord een oproep doen.
Steeds meer mensen zoeken incidenteel hulp voor een klusje. Het kan bijvoorbeeld gaan om iemand even weg te brengen naar de huisarts tot aan het helpen met het versjouwen van een kast of tuinafval.
Kortom op ons prikbord kunt u heel eenvoudig zelf hulp zoeken of aanbieden.

Hoe werkt het
Na het akkoord gaan onder aan deze pagina kunt u een berichtje aanmaken. Wilt u reageren op een prikbordvraag of aanbod? Klik dan op de naam van de plaatser. U wordt doorgelinkt naar uw mailprogramma en kunt u de juiste persoon benaderen en afspraken maken.
Wij zijn uiteraard benieuwd naar de reacties op uw geplaatste bericht. Indien u een zogenaamde "match"heeft gemaakt en uw (hulp)vraag of aanbod is niet meer nodig, verzoeken wij u vriendelijk om ons een mailtje te sturen! Dat kan naar informatie@deventerdoet.nl.
Uw berichtje blijft 3 maanden zichtbaar. U krijgt daarna van ons een mail met de vraag of uw berichtje nog actueel is. Bij geen reactie wordt uw bericht automatisch verwijderd.

Eigen Verantwoordelijkheid
Graag attenderen wij u erop dat de vragers en de aanbieders die berichten op het prikbord plaatsen, ons veelal niet bekend zijn. Zowel uw vraag, aanbod als een eventuele match is geheel op eigen verantwoordelijkheid.
Deventer Maatjes (een samenwerkingsverband tussen verschillende maatjesprojecten in Deventer) kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gesteld. Zij stelt alleen het prikbord ter beschikking.

Niet-serieuze boodschappen worden verwijderd!

Ik ga akkoord en wil doorgaan naar het prikbord

 

Prikbord

06.08.2020 1:57:30 PM
Tuinhulp om weer begin te maken
lees verder

15.04.2020 1:12:16 PM
Enquete arbeidsmarktcommunicatie
lees verder

17.02.2020 12:35:18 PM
Fotografie-maatje gezocht!
lees verder

11.12.2018 7:23:28 PM
broers en zussen maatjes gezocht
lees verder

04.07.2018 9:56:54 PM
Koffie-maatje en gezelligheid
lees verder