Skip Sidebar

Over ons

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie ...

WelzijnMensen met een beperkingOuderen
Deel
Jongeman zoekt maatje (29)

Jongeman zoekt maatje (29)

Structureel werk · Flexibele uren
Deventer, Overijssel, Nederland
WelzijnMensen met een beperkingZorg
Activiteit Delen
Vrijwillige Thuiszorg Carinova
#80440
Scan me of ga naar www.deventermaatjes.nl/o/Carinova-Mantelzorgondersteuning/activiteiten/Jongeman-zoekt-maatje-29/80440 om je aan te melden

Contactpersoon

Vrijwillige Thuiszorg CarinovaStel de contactpersoon een vraag

Samenvatting

Interesses zijn: technische klusjes / ICT, voetbal, gitaar spelen, muziek luisteren of oude stadjes bezoeken. Spreekt dit je ook aan? Lees verder.

Uitgebreide omschrijving

S. woont in een woonvorm in de Zandweerd. Het is een rustige jongeman. Verder omschrijft hij zich zelf als eerlijk en betrouwbaar. Graag doet hij leuke dingen en kan dan erg enthousiast zijn. Zo wordt hij bijvoorbeeld erg blij van muziek. Dit is belangrijk voor hem.

Het zou leuk zijn als een vrijwilliger hem meeneemt op pad. Een vrijwilliger die soms het voortouw neemt past bij deze jongeman! Wil je meer informatie? Zoek contact met ons.





 

Wat vrijwilligers nodig hebben😇 Verklaring Omtrent Gedrag

Wat wij vrijwilligers aanbieden

🤝 Extra begeleiding

Hoe kom ik er?

Activiteit Delen

Over Vrijwillige Thuiszorg Carinova

Vrijwilligers worden ingezet bij mensen met een chronisch ziekte, dementie en een lichamelijke en /of verstandelijke beperking.

Daarnaast zetten wij vrijwilligers in bij de thuisadministratie. De vrijwilligers helpen mensen met geldzaken en administratie op orde te brengen.